Geluk is niet het zijn zonder problemen maar de veerkracht hebben om ermee om te gaan.

Voorouderheling – Regressie – Reïncarnatietherapie

 

 

Alle trauma’s (onverwerkt, niet erkend of uitgesproken) slaan we op in ons lichaam, in het onbewuste en zelfs in ons DNA. Daardoor ontstaan er lichamelijke en/of mentale klachten die generaties lang door kunnen werken. Er ontstaan patronen die we herkennen maar waar we niet goed los van kunnen komen (de geschiedenis herhaalt zich).
In je onderbewuste zit echter alles opgeslagen en ‘weet’ je het. Deze vormen van therapie bieden de mogelijkheid om in een veilige bedding naar het onbewuste te gaan en te doorvoelen wat eerder niet gevoeld kon worden of is vastgezet. Er kan heling ontstaan als je de pijn durft aan te kijken en te doorvoelen.

Voorouderheling is een liefdevolle beweging naar je voorouders, jezelf en ook naar je kinderen en kleinkinderen. De heling werkt dus door in het verleden èn in de toekomst.

Je hoeft niet in bv reïncarnatie te geloven om deze therapievorm te ondergaan maar het vraagt wel om een open houding, stel je ervoor open! Het kan enorm bevrijdend en transformerend zijn.

Ik werk volgens de methodiek van Maarten Oversier.