Geluk is niet het zijn zonder problemen maar de veerkracht hebben om ermee om te gaan.

Organites

In de vorige eeuw was Dr. Wilhelm Reich (1897 – 1957) in staat om het bestaan van etherische energie (levensenergie, chi, prana, etc.) waar te nemen en te meten, dit deed hij met een aangepaste Geigerteller. Hij noemde de levensenergie orgone. Dr. Reich stelde vast dat als hij verschillende lagen van fiberglas (een organisch materiaal) en staalwol (een anorganisch materiaal) stapelde, dat hij daarmee Orgone/etherische energie aantrok van zowel de levensbevordelijke positieve vorm (welke Reich ‘OR of POR’ noemde) en de schadelijke negatieve etherische energie (‘deadly orgone of DOR’). Hij maakte grote kisten, genaamd accumulators of Oracs, waarbij hij de techniek gebruikte. Als zijn cliënten langere tijd in deze kist plaatsnamen vertelden zij van een afname van hun klachten.
In 1986 hebben wetenschappers van de Universiteit van Marburg in Duitsland, een onderzoek gepubliceerd van een blind onderzoek waarin bleek dat dertig minuten zitten in een orgone accumulator resulteerde in constante, positieve psychische-fysiologisch effecten die niet werden waargenomen bij een controle-groep.

In 2000 heeft het echtpaar Don en Carol Croft ontdekt dat door het mengen van polyesterhars (organisch) en metalen spaanders (anorganisch) en dat te gieten in kleine mallen, dat dit hetzelfde resultaat gaf als de accumulators van dr. Reich. Carol Croft zag het belang hiervan in en mede door haar paranormale gave om energie te zien, stopte ze een klein kwartskristal in het mengsel. Kwartskristallen en edelstenen hebben de eigenschap om etherische energie te verzamelen, te transformeren en uit te stralen. Deze toevoeging resulteerde in een vorm die continue op een efficiënte wijze de negatieve energie omzet in positieve energie, dus de DOR omzet in POR. Wanneer een orgonite piramide in de buurt van een bron van DOR/negatieve energie is, wordt die negatieve energie efficiënt en continue omgezet in positieve energie/POR.

Tijdens het maken krimpt de polyester onder invloed van het verhardings materiaal . Door dit krimpen wordt de kwartskristal onder mechanische druk gezet. Daardoor treedt het piezo-elektrisch effect op binnen in het kristal. Tevens weerkaatsen en versterken de metalen deeltjes (van koper, ijzer of aluminium) de energie van de kristallen waardoor er een nog krachtiger effect ontstaat.

Emoties en gedachten hebben ook een eigen frequentie. Deze kunnen dus ook positief of negatief geladen zijn. Een orgonite werkt hierop op dezelfde manier, het trekt aan, transformeert het negatieve en zend weer positief uit. Dit creëert een prettige sfeer en evenwichtigere stemmingen.

Wat doet een orgonite?

  • Het zet negatieve energie om in positieve energie Het versterkt de kracht van de edelstenen die erin zitten vele malen
  • Orgonite werkt continu, u hoeft de orgonite nooit schoon te maken of te ontladen Het zuivert de atmosfeer en laad water energetisch op
  • Vermindert de schadelijke effecten van mobiele en draadloze stralingsbronnen Inspireert en creëert een prettige sfeer
  • Het is vaak een remedie tegen slapeloosheid Ideaal om iemand die HSP is (hoog sensitief) af te schermen van prikkels

Alle kristallen in de organite zijn door mij gereinigd en geprogrammeerd door middel van de Meervoudige Merkaba techniek.
De organites kosten € 35,- en de grote organites € 45,- (+ verzendkosten)


Klik op de afbeelding om te vergroten of voor meer informatie