Geluk is niet het zijn zonder problemen maar de veerkracht hebben om ermee om te gaan.

The Work

Een prachtige methode ontwikkeld door Byron Katie waarbij je de gedachte die je lijden veroorzaakt, opspoort en onderzoekt. We lijden alleen als we een gedachte geloven die in strijd is met wat is. Alle stress die we voelen wordt veroorzaakt door te strijden tegen wat is.
Niemand wil dat zijn kinderen ziek worden, niemand wil een ongeluk krijgen maar het gebeurt toch en wat helpt het dan om er mentaal tegen te vechten? Maar tegen beter weten in doen we het toch want we weten niet hoe we het moeten stoppen. Als we stoppen om tegen de realiteit in te gaan, wordt actie eenvoudig, vloeiend, vriendelijk en zonder angst.

The Work is een manier om te ontdekken wat jou pijn doet, de oorzaak van je probleem helder te krijgen en om te keren. Het is fijn om zo meer vrede in jezelf en met je omgeving te ervaren.

Praktijk Veerkracht Mill
Therapeut: Karin Peters
Leeuwerikstraat 2a Mill
Tel: 06-27137561
info@veerkrachtmill.nl
KvK 72475927
BTW: vrijgesteld

CAT vergoedbaar Veerkracht Mill

Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl
Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode

Ik ben lid van de Beroepsvereniging voor Spiritueel Werkers (BSW) waar ik bijscholing en intervisie volg.

© 2021 Karin Peters | Veerkracht Mill