Geluk is niet het zijn zonder problemen maar de veerkracht hebben om ermee om te gaan.

Ademtherapie

De ademhaling staat in verband met onze emoties. Denk b.v. aan je adem inhouden als je schrikt. Onverwerkte emoties en herinneringen worden opgeslagen in ons lichaam en dat kan spanning opleveren. Via een ademsessie met een zogenaamde verbonden ademhaling komt er ruimte om deze emoties en herinneringen los te laten. In een ademsessie worden de gesloten gebieden geopend en de ademhaling verruimd. Het werkt bevrijdend en ontspannend, energie kan beter stromen en er komt meer lichaamsbewustzijn.
Door de ademtechniek kom je steeds dichter bij oud verdriet, pijn of boosheid. Je ervaart hoe je deze oude emoties kunt uitademen en loslaten.
Je krijgt hierdoor weer ruimte voor positieve energie; je komt steeds meer bij je echte Zelf. Je gaat je prettiger voelen. Je kunt het contact herstellen met je zelfvertrouwen, je levenslust en het brengt je in contact met wie je werkelijk bent.

Praktijk Veerkracht Mill
Therapeut: Karin Peters
Leeuwerikstraat 2a Mill
Tel: 06-27137561
info@veerkrachtmill.nl
KvK 72475927
BTW: vrijgesteld

CAT vergoedbaar Veerkracht Mill

Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl
Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode

Ik ben lid van de Beroepsvereniging voor Spiritueel Werkers (BSW) waar ik bijscholing en intervisie volg.

© 2022 Karin Peters | Veerkracht Mill